Produkter för du naturliga (56)

Kaliumsorbat

Kaliumsorbat

Kaliumsorbat är ett mycket effektivt, säkert och icke-toxiskt livsmedelskonserveringsmedel. Även om kaliumsorbat är ett av många konserveringsmedel på marknaden, är det ett av de bästa eftersom det är ofarligt och mångsidigt. Kaliumsorbat produceras till stor del syntetiskt. Det är ett smaklöst och luktfritt pulver. Enligt FDA anses det vara säkert att använda eftersom det bryts ner i kroppen till vatten och koldioxid. Det finns på listan över konserveringsmedel som kan användas i kosmetiska produkter med begränsningar. Den maximala tillåtna koncentrationen i den slutliga produkten är 0,6%, beräknat som sorbinsyra. Det fungerar bäst i en sur miljö, annars är dess egenskaper mycket svagare.
Gelatin

Gelatin

Gelatin är en typ av naturligt protein som är lösligt i vatten och erhålls genom partiell hydrolys av kollagen från djur- eller fiskben, hud och senor. Gelatin består av glycin, prolin och hydroxyprolin och finns i två grundläggande typer: livsmedelsgodkänd gelatin och hydrolyserat kollagen. Hållbarheten för gelatin är 12 månader, och det finns tillgängligt i 25 kg säckar. Gelatin är en transparent och luktfri substans. Det är en populär livsmedelsingrediens som fungerar som stabilisator, förtjockningsmedel och emulgeringsmedel. Gelatin är en mångsidig substans som används inom livsmedel, kosmetika och läkemedel. Det kan förtjocka och stabilisera livsmedel, bilda en skyddande film på huden och användas vid tillverkning av kapslar. Det har också en positiv effekt på hälsan hos ben och leder.
MDF-skiva - MDF-skiva är en naturlig och miljövänlig skiva.

MDF-skiva - MDF-skiva är en naturlig och miljövänlig skiva.

Hög tryckhållfasthet och bra isolering gör den extremt mångsidig i tillämpning.
Gelatin

Gelatin

Gelatin är ett naturligt lösligt protein som erhålls genom partiell hydrolys av kollagen från djurs ben, hud och senor. Det består av glycin, prolin och hydroxyprolin. Gelatin framställs genom hydrolysprocessen för att bryta bindningarna mellan de enskilda kollagenmolekylerna. Varmt vatten eller syror används för att isolera de isolerade molekylerna. Det filtreras sedan, steriliseras och torkas.
Svart krita - Granulerad krita

Svart krita - Granulerad krita

min. 30 % CaO (enligt de senaste studierna, cirka 41 %) och humussyror, fulvinsyror och organiskt kol.
Gelatin

Gelatin

Gelatin är ett naturligt lösligt protein som erhålls genom partiell hydrolys av kollagen från djurens ben, hud och senor. Det består av glycin, prolin och hydroxyprolin. Gelatin framställs genom hydrolysprocessen för att bryta bindningarna mellan de individuella kollagenmolekylerna. Varmt vatten eller syror används för att isolera de enskilda molekylerna. Det filtreras sedan, steriliseras och torkas.
Kaliumsorbat

Kaliumsorbat

Kaliumsorbat är ett mycket effektivt, säkert och icke-toxiskt livsmedelskonserveringsmedel. Även om kaliumsorbat är ett av många konserveringsmedel på marknaden, är det ett av de bästa eftersom det är ofarligt och mångsidigt. Kaliumsorbat produceras till stor del syntetiskt. Det är ett smaklöst och luktfritt pulver. Enligt FDA anses det vara säkert att använda eftersom det bryts ner i kroppen till vatten och koldioxid. Det finns på listan över konserveringsmedel som kan användas i kosmetiska produkter med restriktioner. Den maximalt tillåtna koncentrationen i den slutliga produkten är 0,6%, beräknad som sorbinsyra. Det fungerar bäst i en sur miljö, annars är dess egenskaper mycket svagare.
Gödningskrita - Svart Krita

Gödningskrita - Svart Krita

min. 30% CaO (enligt nyare studier cirka 41%) och humussyror, fulvinsyror och organiskt kol
Kycklinggödsel - Granulerad Gödningsmedel

Kycklinggödsel - Granulerad Gödningsmedel

N 3,5-4,2%, P 2,5-3%, K 1,5-2%, Ca 2,5%, Mg 0,7%, Organiskt material 60-75%, pH 9,5
Gödningskrita - Svart Krita

Gödningskrita - Svart Krita

min. 30% CaO (enligt senaste studier cirka 41%) och humussyror, fulvinsyror och organiskt kol
Svart Krita - Granulerad Krita

Svart Krita - Granulerad Krita

Minst 30 % CaO (enligt nyare studier cirka 41 %) samt humussyror och fulvinsyror och organiskt kol.
Kalciumkarbonat - Kalkgödsel

Kalciumkarbonat - Kalkgödsel

92-96% CaCO3 inkluderar minst 50% CaO
Urea

Urea

Urea är en organisk kemisk förening som vi kallar diamid av kolsyra. Det är den slutliga produkten av metabolismen av proteiner och andra kväveföreningar hos ureoteliska djur (som utsöndrar det mesta av sitt kväve i form av urea genom metaboliska processer). I industriell skala produceras urea genom att leda en direkt reaktion av koldioxid med ammoniak under tryck och vid temperaturer mellan 160 och 200 °C. Produkten är mycket hygroskopisk och förekommer i form av vita granulat. Den är vit, kristallin och luktfri och löser sig inte i fetter. Den förekommer vanligtvis i koncentrationer på 45%, 40% och 30%.
Urea

Urea

Urea, även känt som karbamid och symboliserat i livsmedelstillsatser som E927b, är en organisk förening som består av två aminogrupper kopplade av en karbonylgrupp. Det förekommer naturligt i kroppen som ett resultat av proteinmetabolism och utsöndras i urin och svett. Det kan också produceras syntetiskt genom att kombinera ammoniak med koldioxid. Urea är hygroskopisk och framträder som vita, luktfria granuler som inte löser sig i fetter. Urea har en hållbarhet på 12 månader och finns tillgängligt i 25 kg säckar och Big Bags. Urea används inom olika områden, till exempel som en huvudkomponent i gödningsmedel, sprayer och kosmetika på grund av sina fuktgivande, exfolierande och antiseptiska egenskaper. Urea används också i avgaserensning, katalysatorer, urea-formaldehydhartser och djurfoder. Som livsmedelstillsats finns det i tuggummi och bakverk som ett bindemedel.
Gelatin

Gelatin

Gelatin är ett naturligt lösligt protein som erhålls genom partiell hydrolys av kollagen som kommer från djurens ben, hud och senor. Det består av glycin, prolin och hydroxyprolin. Gelatin framställs genom hydrolys för att bryta bindningarna mellan de enskilda kollagenmolekylerna. Varmt vatten eller syror används för att isolera de molekyler som har isolerats. Därefter filtreras, steriliseras och torkas det.
Urea

Urea

Urea är en organisk kemisk förening som vi kallar diamid av kolsyra. Det är den slutliga produkten av metabolismen av proteiner och andra kväveföreningar hos ureoteliska djur (som utsöndrar det mesta av sitt kväve i form av urea i metaboliska processer). I industriell skala framställs urea genom en direkt reaktion mellan koldioxid och ammoniak under tryck och vid temperaturer mellan 160 och 200 °C. Produkten är mycket hygroskopisk och förekommer i form av vita granulat. Den är vit, kristallin och luktfri, och löser sig inte i fetter. Den förekommer vanligtvis i koncentrationer på 45%, 40% och 30%.
Kaliumsorbat

Kaliumsorbat

Kaliumsorbat är ett mycket effektivt, säkert och icke-toxiskt livsmedelskonserveringsmedel. Även om kaliumsorbat är en av många konserveringsmedel på marknaden, är det en av de bästa eftersom det är ofarligt och mångsidigt. Kaliumsorbat produceras till stor del syntetiskt. Det är ett smaklöst och luktfritt pulver. Enligt FDA anses det vara säkert att använda eftersom det bryts ner i kroppen till vatten och koldioxid. Det finns på listan över konserveringsmedel som kan användas i kosmetiska produkter med begränsningar. Den maximala tillåtna koncentrationen i den slutliga produkten är 0,6 %, beräknad i sorbinsyra. Det fungerar bäst i en sur miljö, annars är dess egenskaper mycket svagare.
Gödsel Kalsium - Karbonat

Gödsel Kalsium - Karbonat

92-96% CaCO3 inkluderar minst 50% CaO
Naturlig Majsstärkelse

Naturlig Majsstärkelse

Majsstärkelse har en bred användning inom produktion av desserter, konfektyr, snabbmat, korv, inläggningar, såser, glasyrer, torra soppor, premixer för såser och färdigrätter. Majsstärkelse används också inom pappers-, textil-, kartong- och limindustrin. Inom farmaceutiska och medicinska tillämpningar används majsstärkelse bland annat som smörjmedel för kirurgiska handskar. Inom kosmetik kan produkten fungera som en ersättning för talk i babyprodukter. Andra tillämpningar inkluderar segmentet för djurfoder för lantbruksdjur, fjäderfä och fiskfoder.
Granulerad kalk - Gödningskalk

Granulerad kalk - Gödningskalk

min. 30 % CaO (enligt de senaste studierna, cirka 41 %) och humussyror, fulvinsyror och organiskt kol.
Kaliumsorbat

Kaliumsorbat

Kaliumsorbat är en mycket effektiv, säker och icke-toxisk antioxidant för livsmedel. På grund av sin mångsidighet och ofarlighet anses den vara ett av de bästa konserveringsmedlen på marknaden. Den produceras huvudsakligen syntetiskt och är ett smaklöst och luktfritt pulver. Den är listad som ett konserveringsmedel med begränsningar för användning i kosmetiska produkter, med en högsta tillåten koncentration på 0,6 %, beräknat som sorbinsyra. Dess effektivitet ökar i sura miljöer. Hållbarheten för kaliumsorbat är 24 månader, och Foodcom S.A. erbjuder det i 25 kg säckar. Kaliumsorbat används vanligtvis i förpackade livsmedel för att förhindra försämring under produktion och förpackning samt under hela hållbarhetstiden. I begränsade koncentrationer är det också säkert för användning i kosmetika och kan hittas i olika kosmetiska produkter såsom ansiktskrämer, oljor, lotioner och hårprodukter.